Peshteraprim  припомня, че след призив от кмета на община Пещера

...
Peshteraprim  припомня, че след призив от кмета на община Пещера
Коментари Харесай

Два буса с дарения материална и хуманитарна помощ потеглиха днес от Пещера за село Каравелово

Peshteraprim  напомня, че след апел от кмета на община Пещера Йордан Младенов, десетки негови съграждани се включиха в акцията за подкрепяне на потърпевшите от наводненията хора, като занесоха помощи в образувания пункт във физкултурния салон на учебно заведение П.Р. Славейков “.

Кампанията, проведена от Община Пещера, е една от тези, свързани със събиране на дарения за засегнатите от наводненията в карловско хора.

След като двата буса бяха натоварени, водачите съпроводени от Рамадан Абазов- посредник в локалната администрация дойдоха в събирателния пункт в Каравелово. Така даренията изпратени от пещерци с огромни сърца дойдоха, и бяха предадени на длъжностни лица, те ще бъдат разпределени измежду постадалото население.

„ И през днешния ден продължава почистването и отводняването на потърпевши от бедствието къщи. Доброволци вземат участие в разчистването на образувалите се и натлачени тиня и наноси от дъждовете и наводненията. Гледката е съкрушаваща. Хората там разчитат на положителните българи, с цел да се оправят със злочестието си “, каза Абазов след завръщането си в Пещера.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР